OVER FEYS

40
medewerkers
2
Sites
50
jaar ervaring

Buro Feys is een multidisciplinair studiebureau gespecialiseerd in landmeten, veiligheidscoördinatie, EPB-verslaggeving, EPC-attesten, ventilatieverslaggeving, blowerdoortesten, keuring riolering en asbestattesten.

Alle diensten

VAN 1972 TOT NU

Buro Feys werd in 1972 opgericht met als hoofdactiviteit landmeten en expertises. In 1997 nam Bart Feys de fakkel over van zijn vader. Vier jaar later werden de activiteiten uitgebreid met veiligheidscoördinatie. In 2006 kwam de EPB-verslaggeving erbij en in 2008 de keuringen.

Vandaag is Feys een veelzijdig studie- en ingenieursbureau met een team van 40 medewerkers. Het hoofdkantoor bevindt zich in Poperinge. Met ook nog een hub in Sint-Martens-Latem zijn we actief in heel Vlaanderen, maar ook in Brussel en Wallonië.

DE KRACHT VAN EEN GROEP

Sinds 2023 zijn we een van de zeven bedrijven binnen Studibo. Samen met zes andere ingenieurs- en studiebureaus ‒RaCo, Concreet, Stabico, Keurdesk, De Fonseca en Bouw- en energieadvies ‒ bundelen we sindsdien de krachten om onze klanten maximaal te kunnen ontzorgen.

Door lokale expertise te koppelen aan een breed netwerk van specialisten kunnen we onze klanten een totaalpakket aan diensten bieden. Denk aan stabiliteitsstudies via Stabico en Concreet, technische studies via RaCo, asbestattesten via Keurdesk of akoestische studies via De Fonseca. Studibo kan zo fungeren als centraal aanspreekpunt voor alle bouwstudies.

Elk bedrijf blijft binnen Studibo onder zijn eigen naam actief. We krijgen echter wel toegang tot een uitgebreidere expertise en tot samenwerkingsmogelijkheden voor overkoepelende zaken als de website, communicatie, opleidingen of ERP.

Ontdek de A tot Z service van studiebureau Feys.